NA AGROEXPU SUDJELOVA I UDRUGA “RADIO LEOPOLD”

NA AGROEXPU SUDJELOVA I UDRUGA “RADIO LEOPOLD”

U središtu Virovitice je u subotu, 3. rujna, u okviru obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, održan 6. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo. Sajam je otvorio ministar regionalnog razvoja i EU fondova Tomislav Tolušić, a prisutnima su se prigodnim slovom, uz Tolušića, obratili predsjednik Udruge proizvođača “Slavonski med” Željko Vrbos, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Darko Knežević, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak te predsjednik HVIDR-e Republike Hrvatske Josip Đakić.

Na ovogodišnjem Agroexpu svoje je proizvode izložilo oko 90 izlagača iz četiri hrvatske županije te iz Mađarske i Slovenije, a sajam je objedinio 13. županijsku izložbu voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 11. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 8. međunarodno ocjenjivanje meda, 6. izložbu ljekovitog bilja i 6. izložbu vina. Također, u okviru sajma posjetitelji su mogli pogledati i izložbu fotografila Viktorije Gašparić iz Kozarevca, a do glavne pozornice na na biciklu se provozao i Franjo Martin Fuis kojeg je utjelovio glumac Goran Koši.

Na sajmu je između ostalih sudjelovala i naša Udruga “RADIO LEOPOLD” sa svojim prvim izdanjem CD-a starih pučkih Marijanskih pjesama, umotan u prigodni paketić. Udruga je sudjelova u sklopu štanda LAG-a Virovitički prsten.

Organizatori i pokrovitelji 6. sajma Agroexpo su: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Savjetodavna služba Virovitičko-podravske županije. (www.icv.hr, foto: LAG)

NA AGROEXPU SUDJELOVA I UDRUGA “RADIO LEOPOLD”